اعضای هیات رهبری اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان، محترمان: محمد یونس مهمند معاون اول اتاق، عصمت الله وردگ معاون سرمایه گذاری اتاق، خانجان الکوزی عضو هیات مدیره اتاق و رئیس اتاق مشترک افغان- پاک، سیدپرویز سادات هوفیانی عضو هیات مدیره اتاق، در حضورداشت محترم میرزمان پوپل سرپرست معاونیت مالی و اداری هیات عامل اتاق، با محترم علیشیر عالموف رئیس شرکت UZVTORCETMETاز سرمایه گذاران کشور ازبیکستان، در دفتر مرکزی اتاق ملاقات کرده و پیرامون سرمایه گذاری در افغانستان بحث و گفتکو نمودند.
آقای عالموف، در رابطه به فعالیت شرکت مذکور معلومات ارائه کرده و علاقمندی خویش را در رابطه سرمایه گذاری پروسس فلزات در افغانستان ابراز داشت. وی، در این زمینه خواهان همکاری اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان، گردید.
آقای مهمند، ضمن اظهار خوش آمدید به آقای عالموف، در رابطه به فرصت های موجود سرمایه گذاری در افغانستان معلومات ارائه کرده و تامین امینت سرتاسری در کشور، منع کشت کوکنار و از بین رفتن فساد در ادارات زمینه خوبی برای سرمایه گذاری ها در کشور خواند.
وی، افزود: اتاق از سرمایه گذاری های که با درنظرداشت منافع ملی بتواند در افغانستان فابریکات تولیدی تاسیس کرده و باعث اشتغال در کشور گردد، استقبال نموده و همکاری لازم را در هماهنگی با ادارات ذیربط حکومتی انجام خواهد داد.
اقایان عصمت الله وردگ، خانجان الکوزی و سادات هوفیانی، هریک پیرامون فابریکات تولیدی به خصوص فابریکات ذوب آهن و تولید سیخ گول و همچنان استفاده از مواد خام و بازیافت شده موجود در کشور و بکارگیری آن در فابریکات تولیدی صحبت کرده و نیاز اساسی فعلی کشور را سرمایه گذاری در بخش استخراج و پروسس معادن افغانستان به ویژه معدن آهن حاجی گگ و سایر معادن افغانستان دانستند.