دیدار اعضای اتحادیه صادرکنندگان میوه خشک با رهبری اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان

 جمعه 26 سرطان 1405
در این نشست که در دفتر مرکزی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان برگزار گردید، محترمان: الحاج آرین زلگی عظیمی، معاون سرمایه‌گذاری، الحاج میراجان سلیمان خیل، معاون پالیسی و روابط با حکومت، و الحاج عنایت الله صدیق زی، معاون خدماتی، با اعضای اتحادیه صادرکنندگان میوه خشک دیدار کردند.
 
در ابتدای جلسه، اعضای اتحادیه صادرکنندگان میوه خشک نظرات، پیشنهادات و خواسته‌های خود را مطرح کردند. محترمان: حاجی نثار احمد، حاجی نصیر احمد، حاجی رحمت الله و حاجی محمد اسحاق به بیان نکات زیر پرداختند: اعضای اتحادیه تأکید کردند که سکتور میوه خشک افغانستان نه تنها به عنوان یک منبع عمده صادراتی بلکه به عنوان یکی از بزرگترین بخش‌های اشتغال‌زایی در کشور، فرصت‌های شغلی برای هزاران مرد و زن فراهم کرده است. آنها اشاره کردند که اتحادیه صادرات میوه خشک افغانستان در سال 2025 میلیاردها افغانی عواید داشته که نشان‌دهنده نقش حیاتی این سکتور در اقتصاد افغانستان است.
 
اعضای اتحادیه همچنین به برخی چالش‌های موجود اشاره کردند، از جمله مشکلات ناشی از جنگ در ایران که باعث بی‌سرنوشت ماندن صدها تُن میوه خشک افغانستان گردیده که قرار بود به بیش از 30 کشور اروپایی و آمریکا ارسال شوند.
 
معاونین حاضر در این نشست پس از استماع نظرات و پیشنهادات اعضای اتحادیه، ضمن تأیید مشکلات آنان، با ارائه دلایل و اطلاعات تخصصی، قناعت و رضایت شرکت‌کنندگان را جلب کردند. آقایان عظیمی و سلیمان‌خیل در خصوص برخی خواسته‌های اعضای اتحادیه صادرکنندگان میوه خشک به بحث و تبادل نظر پرداختند و ضمن وعده حل اصولی این خواسته‌ها، از تمامی تاجران و سرمایه‌گذاران افغانستان خواستند که در این شرایط بحرانی، متحدانه کنار هم ایستاده و به رفع نیازهای اقتصادی و غذایی مردم فعالانه تلاش نمایند.
 
در پایان نشست، شرکت‌کنندگان با حس مسئولیت‌پذیری وعده دادند که در جهت رفع مشکلات موجود اقدام نمایند و به تقویت این سکتور حیاتی ادامه دهند.