نشست هیات رهبری اتاق تجارت وسرمایه گذاری افغانستان با نماینده پارلمان پاکستان

برخی از اعضای هیات رهبری اتاق تجارت وسرمایه گذاری افغانستان با محترم " محمد یعقوب شیخ" نماینده پارلمان مرکزی پاکستان و "محمد یوسف" اتشه تجارتی آن کشور در دفتر مرکزی اتاق تجارت وسرمایه گذاری افغانستان دیدار و ملاقات نمودند.

در این نشست، آقایان محمد "یونس مهمند" معاون نخست ،محترم "سلطان محمد صافی" معاون سرمایه گذاری، "خان محمد سر فراز" باز رئیس دارلانشأ، "خانجان الکوزی"، "احمدضیأ شینو زاده"، "ضیأالدین اچکزی" اعضای اتاق تجارت وسرمایه گذاری کشور،"نظام الدین تاج زاده" حاجی"عبیدالله"، "شفیق الله عطایی معاون ریاست هئیت عامل اتاق تجارت وسرمایه گذاری افغانستان اشتراک کرده بودند.

 هیات رهبری اتاق در نخست، به آقای " شیخ" عضو پارلمان پاکستان ابراز خوش آمدید گفته و در مورد چالش های موجود تجارت و ترانزیت کالاها میان دو کشور گفت وشنود کردند.
محترم "محمد یونس مهمند" معاون نخست اتاق تجارت وسرمایه گذاری افغانستان در این نشست گفت: پس ازشیوع ویروس کرونا مشکلات در روند صادرات و واردات کالاها از مسیر پاکستان بیشتر شده است، درحالیکه افغانستان همواره تلاش نموده که با پاکستان مناسبات خوب بازرگانانی وترانزیتی داشته باشد.

آقای مهمند از این نماینده پاکستان خواست تا از بهر حل مشکلات بازرگانی بازرگانان از مسیر پاکستان تلاش کرده و کشورش تسهیلات بیشتر را برای آنان فراهم نماید.
محترم "سلطان محمد صافی" معاون سرمایه گذاری اتاق درمورد موانع که بر سر راه بازرگانان وسرمایه گذاران افغان در پاکستان ایجاد شده و سبب کاهش علاقمندی برای سرمایه گذاری و معاملات دو کشور می شود، اقدام نموده و در این باره توجه جدی نماید.

محترم "خانجان الکوزی" عضو هیات مدیره اتاق از آقای شیخ نماینده پارلمان مرکزی پاکستان خواست مشکلات که در بندر های تورخم، سپین بولدک و غلام خان در آن سوی خط فرضی وجود دارند با دولت شان مطرح نموده در مورد راه حل آن اقدام نموده وهمچنان از توقف بی جا وسایط باربری بازرگانان افغانستان که روزانه جریمه می پردازند جلوگیری نمایند.

آقای محمد یعقوب شیخ عضو مجلس نماینده گان پاکستان درمورد ارزش تجارت وارتباطات میان دوکشور صحبت کرده و تاکید کرد که مشکلات بازرگانان افغان را به زودی با مقام های ذیربط کشورش در میان می گذارد تا در مورد راه حل آن توجه شود.

وی هم چنان، از هیات رهبری اتاق تجارت وسرمایه گذاری افغانستان و سکتور خصوصی خواست تا مشکلات موجود در موافقتنامه (اپتا) را مشخص نموده که در تمدید دو باره آن شکلات موجود تکرار نشود.