ملاقات معاون اول هیات مدیره اتاق تجارت وسرمایه گذاری با نماینده ویژه سازمان ملل و رئیس دفتر یوناما در کابل

محترم محمد یونس مهمند، معاون اول هیات مدیره اتاق تجارت وسرمایه گذاری افغانستان، با خانم روزا اوتنبایوو نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور افغانستان و رئیس دفتر یوناما و خانم دینای بوگاس مسوول برنامه های اقتصادی دفتر یوناما در افغانستان، دیدار کرده و در رابطه به چالش های فرا راه روند تجارت و سرمایه گذاری، منجمد بودن دارایی های مردم افغانستان، افزایش صادرات کشور طی دو سال گذشته، و برخی مسایل دیگر بحث و گفتگو نمود.

آقای مهمند، ضمن یادآوری از ایجاد شرایط خوب در کشور به ویژه تأمین امنیت سرتاسری، عدم کشت کوکنار و از بین رفتن فساد اداری در ادارات دولتی، وضعیت فعلی را فرصت خوبی برای سرمایه گذاری در افغانستان دانسته و خواهان همکاری های  بیشتر دفتر یوناما در زمینه هماهنگی به منظور تدویر جلسات میان نهاد های جامعه جهانی، تاجران ‌و سرمایه گذارانی که در داخل کشور فعالیت مینمایند، گردید.
معاون اول هیات مدیره اتاق، در رابطه به افزایش صادرات کشور طی دو سال گذشته معلومات مفصل ارائه نموده و روی آزاد سازی دارایی های منجمد شده تاجران و سکتور خصوصی کشور تاکید ورزید، تا تاجران افغان با استفاده از دارای نقدی خویش بتوانند نقش بهتری را در راستای تجارت و سرمایه گذاری ایفا نمایند.

خانم روزا اوتنبایوو، از تلاش ها و دستاورد های اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان در راستای حمایت از سکتور خصوصی کشور قدردانی نموده و از همکاری های دفتر یوناما و برداشتن گام های عملی در رابطه به موارد فوق الذکر اطمینان داد.